logo

BIM

Ara també estem a BIM:

A partir d’aquests moments des de G9 estem en disposició d’oferir als nostres clients la gestió del procès del projecte i construcció en l’entorn BIM.

Oferim el desenvolupament de projectes amb el programa REVIT.

Assesorem sobre el tema de definició del elements constructius i les seves propietats per aconseguir que amb les respectives taules d’exportació sigui óptim el lligam amb els programes de gestió, de planificació i dels pressupostos.

Fem els lligams amb els pressupostos a partir del programa REVIT.

 Què és BIM?

De Building Information Modeling, contempla la gestió total de l’edificació sota uns paràmetres que a travès d’un model únic impliquen a totes les parts que participen en la promoció, el disseny, el control, la construcció, la fabricació d’elements, el manteniment i fins i tot la deconstrucció de l’edifici.

BIM no és un programa informàtic. Per treballar amb el model conceptual de BIM farem servir diversos programes de gestió d’informació, des dels programes de dibuix, de càlcul, de pressupostos, planificació, seguiment i control, manteniment, etc…

 Que implica BIM?

Facilita sobretot l’intercanvi de l’informació. Tothom treballa sobre el mateix model, que serà únic. Canvia una mica la mentalitat des del moment en que es comença a dibuixar/crear el model. No dibuixem, construïm, de manera virtual però construïm. Això implica un gran canvi en el sistema de treball dels despatxos en comparació a com s’estava treballant fins ara.

I si dibuixem – construïm bé, tindrem els pressupostos apretan un botó? NO (d’això en parlarem en una propera publicació).